Security

serious business requieres serious services

maak kennis met onze elite diensten

onze VIP services

Limousine chauffeurs

Professionele limousine diensten met ervaren chauffeurs voor iedere VIP gast. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van evade and escape rijd-technieken, slip management en serviceverlening van competente chauffeurs.

Persoonsbeveiliging

Ervaren persoonsbeveiligers zorgen voor een veilige omgeving van uw bezoeker. Onze elite bodyguards doen screenings van omgeving, voertuigen en situaties, op het allerhoogste niveau. Internationale certificering zijn onderdeel van ons team beveiligers.

Profilers

Onze profilers zijn een must op ieder evenement. Beheer een menigte vanuit voorspellende inzichten en ervaring op escalaties. Elimineren van dreigingen en onregelmatigheden zorgen voor een succesvolle ervaring van de bezoekers.

evenementen services

Artiesten begeleiding

Artiestenbegeleiders zorgen voor alle veiligheids- en comfort aspecten van uw gast. Privé begeleiding tot aan het podium en positieve crowd control met een glimlach maken het voor de artiest een leuke ervaring.

Event Profiler

Beleef veiligheid op een hoger niveau met een gecertificeerde profiler op ieder evenement.  Speciale aansturing van een team beveiligers voorkomt vroegtijdige incidenten. Gebruik onze speciale patrouille- en screening technieken.

Crowd management

Een feestvierende menigte leiden we graag in goede banen. Van EHBO diensten tot aan wegversperringen en parkeerbeheer, onze crowd management diensten maken van ieder evenement een soepel lopende organisatie.

security & safety diensten

Security Management

Het opstellen van professionele bedrijfsreglementen is essentieel voor uw onderneming. Neem geen risico’s en beargumenteer uw opstelling over personeel en bedrijfs-activiteiten. Revisie van huidige protocollen zijn ook onderdeel van onze taken.

Mystery Crime Guest

Onderwerp uw personeel aan een onvoorziene situatie met onze unieke crime guest. Een betere voorbereiding op veiligheid en noodsituaties versterken uw onderneming. Het personeel wordt behulpzaam gewezen op verbeterpunten na ons bezoek, in samenspraak met uw wensen.

Brandmeldcentrale

Uw installatiebeheerder van brand-technische voorzieningen houd u op de hoogte van verplichte controles en aanpassingen. Met een vertrouwd rapport in handen conform NEN 2654-I heeft u voldaan aan alle voorzorgsmaatregelen.

binnenkort te verwachten evenementen

Op de agenda

Aankomend Evenement

Outdoor

Op zoek naar werk in de beveiliging?

Solliciteer voor dit evenement!

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Binnenkort staan we op het gezellige dance event in het Julianapark te Hoorn. Dit festival bomvol goede dancemuziek trekt een scala van diverse mensen aan. Hierdoor is het van belang dat we goed opletten op een ruim aspect van incidenten. Ons team zorgt voor een vloeiend verloop van entreé, crowd management, oververhitting, incidenten door rampspoed, artiestenbeveiliging en nog veel meer. Het beloofd een fantastisch 10 jarig evenement te worden en we wensen alle bezoekers een geweldige dag!

skills

Predictive Profiling
0
Crime Guest
0
VIP
0
evenement
0

wij leveren

  • Brandwachten
  • Event Profilers
  • Persoon Beveiligers VIP
  • Crime Guest