Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche diensten

Concurrentiebeding

Concurrentie-beding afspraken zijn heel belangrijk in iedere onderneming. Voorkom grote verliezen en bekijk met ons uw huidige contracten. Duidelijke afspraken met het personeel geeft een betere relatie en vertrouwen. Ook uw klanten genieten van meer zekerheid en discretie.

Bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude is een ernstig vorm van bedrog. Het onderzoeken van deze fraude is een vakkundige klus. Een diplomatieke aanpak is gewenst, zowel in kleine als grote ondernemingen. Onze resultaten geven u overzicht in de gebeurtenissen en vervolgstappen.

Pre-employment screening

Het succes van uw bedrijf is direct gelinked aan de prestaties van uw personeel. Een CV controleren op belangrijke diploma’s en ervaringen zijn daarom belangrijk. Ons recherchebureau onderzoekt zorgvuldig en discreet het CV van uw sollicitatie kandidaten.

Onrechtmatig ziekteverzuim

Ziekteverzuim is voor vele bedrijven een enorme kostenderving. Tijdens stakingen nemen de ziektemeldingen vaak toe om financiële redenen. Bekijk met ons een preventieve aanpak. Bescherm uw uitgaven aan ziek personeel door deze te controleren op echtheid.

Interne diefstal

Interne diefstal is het wegnemen van bedrijfsgoederen en tegoeden door personeel. Preventieve maatregelen zijn vele malen nuttiger dan dure ontslagprocedures en verhaalonderzoeken. Tijdens de aanpak van een bedrijfsreglement geven we de juiste tips en informatie.

Woonfraude

Woonfraude is het onwettig bewonen van een sociale huurwoning of derden gebruik zonder toestemming van uw vastgoed. Het aantonen van dit misbruik gebeurt op discrete wijze met een tactisch onderzoek op locatie. Ons rapport geeft u de wettige hulpmiddelen in handen.

skills

Pre-employement Screening
0
Woonfraude
0
Ziekteverzuim
0
Concurrentiebeding
0

wij leveren

  • Verhaals-onderzoek
  • Ziekte verzuim onderzoek
  • Screening diefstal gevoeligheid
  • Woonfraude